Hoeveel moet een progressieve bril kosten?

Kies uit een breed scala aan stijlvolle kleuren en vormen, gemaakt van ultramoderne materialen zoals op maat gemaakt celluloseacetaat en lichtgewicht titanium. Al onze lenzen zijn uitgerust met een krasbestendige behandeling, antireflecterende en superhydrofobe coating, en UV-bescherming zonder extra kosten.

Hoeveel moet een progressieve bril kosten?

Kies uit een breed scala aan stijlvolle kleuren en vormen, gemaakt van ultramoderne materialen zoals op maat gemaakt celluloseacetaat en lichtgewicht titanium. Al onze lenzen zijn uitgerust met een krasbestendige behandeling, antireflecterende en superhydrofobe coating, en UV-bescherming zonder extra kosten. Bij Warby Parker gebruiken we digitale free-form progressieve lenzen, de meest geavanceerde in progressieve technologie. Progressieven zijn geweldig als u zowel afstands- als leescorrectie nodig heeft (er zal een ADD-kracht op uw recept staan).

In vergelijking met bifocale en trifocale lenzen bieden progressieven een scherper algemeen zicht en gaan ze naadloos over van afstandscorrectie bovenaan naar leescorrectie aan de onderkant. Dat betekent dat je je hele gezichtsveld kunt zien zonder te schakelen tussen meerdere brillen, of tussen de lijnen op bifocale en trifocale lenzen te reizen. Omgekeerd positioneren progressieve lenzen van hogere kwaliteit de druppel zodat de drager er op natuurlijke wijze doorheen kan kijken, en verminderen perifere vervorming door het kijkgebied breder te maken. Plastic lenzen worden in een dipkleurbatch geplaatst, terwijl glazen lenstinten worden aangebracht in metaaloxidelagen.

Afhankelijk van de leverancier en het merk, moeten multifocale lenzen worden geleverd met een gratis hoesje en beperkte garantie, die meestal tot een jaar meegaat. Progressieve lenzen, ook bekend als no-line bifocale lenzen, zorgen voor een geleidelijke verandering in lenssterkte, zodat u op elke afstand kunt zien. Terwijl traditionele bifocale lenzen een zichtbare lijn over het midden van de lens hebben (trifocale lenzen hebben er twee), zien progressieve lenzen eruit als gewone lenzen. Vergeleken met die harde progressieve lensontwerpen krijg je bredere heldere zones, maar dan zullen de vervormingen meer merkbaar zijn als je oogmomenten in de periferie uitvoert.

De meeste Vint %26 York optische monturen kunnen worden uitgerust met deze progressieve lenzen - voeg gewoon uw favoriete montuur toe en zorg ervoor dat u „Progressieve lenzen” selecteert tijdens het afrekenen. Progressieve lenzen zorgen voor helder zicht op alle afstanden Een progressieve lens heeft geen lijn, wat zorgt voor een soepele overgang Het dragen van progressieve lenzen kan worden geleverd met een leercurve Progressieve lenzen kunnen duur zijn Deze lenzen zijn niet voor iedereen weggelegd (andere opties zoals single-vision lenzen en bifocale lenzen zijn ook beschikbaar). Veel mensen kunnen baat hebben bij het dragen van multifocale lenzen, maar deze lenzen zijn vooral handig voor het corrigeren van enkele specifieke zichtproblemen. Over het algemeen zal mijn aanbeveling gaan naar duurdere lenzen als uw sterkte hogere parameters heeft, omdat degenen die progressief zijn meer voor u kunnen doen (indien nodig).

Het snijden en vormgeven van het kleurverloop op multifocale lenzen is gewoon een delicater en tijdrovender proces dan het knippen van een lens met hetzelfde recept of zelfs een lens met meerdere vaste voorschriften. Progressieve brillenglazen kunnen een zwemeffect veroorzaken, wat het perifere zicht beïnvloedt en het zicht aan de randen van de lenzen kan verstoren. U kunt zich echter verheugen op een breder kijkgebied en minder visuele vervormingen wanneer u kiest voor premium progressieve lenzen, omdat ze op maat zijn gemaakt voor uw ogen. Progressieve lenzen kunnen een ongelooflijke zegen zijn voor mensen met astigmatisme en andere brekingsfouten, maar ze zijn ook vaak duur.

Progressieve multifocale lenzen veranderen geleidelijk in vermogen van de bovenste helft van de lens naar de onderkant en bevatten dus veel lensvermogens.