ALAIN MIKLI

Made in passion

Hecht u waarde aan authenticiteit? Dan passen de brillen van Alain Mikli perfect bij u. Deze collectie voor mannen en vrouwen is op ambachtelijke wijze volledig handgemaakt. De Franse Eyewear designer Alain Mikli weet als geen ander zijn unieke creaties te verwerken tot verfijnde kunst. Hij geeft u een sublieme look met een vleugje luxe. Zo wordt elke bril van Alain Mikli meer dan een accessoire.

Alain Mikli, wereldberoemde brilontwerpen

Alian Miklitarian is een van de meest inventieve brildesigners ter wereld. Hij verwierf faam vanuit de hele wereld door zijn handgemaakte brillen en zonnebrillen. Zijn creaties bestaan voornamelijk uit tijdloze materialen zoals acetaat, titanium en hoorn. Alain Mikli heeft een zwak voor kleurrijke unieke patronen die zijn ontwerpen van elegantie voorzien. Celebrities zoals Elton John en Kayne West staan bekend als grote fans van zijn werk.

Nieuwste collectie Alain Mikli bij Best Vision

Bent u net als wij onder de indruk van de handgemaakte brillen van Alain Mikli? Bezoek onze winkel en wij laten u kennis maken met onze collectie. Foto's en filmpjes van deze eigenzinnige collectie vindt u hier.

 

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »