BARBERINI

BARBERINI, Italiaans design met een Belgisch tintje

Barberini, geprezen om hun technieken zoals polarisatie, fotochromatie, hardingen en coatings, maar ook hun lage gewicht en contrast is onder andere DE producent van de glazen voor Serengeti, Tag Heuer, Tom Ford private, Dita en Maui Jim.

Vanaf 2016 presenteren ze hun eigen zonneglazen ook in hun eigen monturen: met een 14-tal prachtige titanium of acetaten Italiaanse monturen is een uniek RXzon-programma ontstaan voor een ieder die het beste wenst!

Uit onze eigen Belgische mergelgrotten (Riemst) wordt de grondstof silica gehaald. Deze wordt beschoud als de puurste in haar soort.
Waar andere glasproducenten dan stoppen, voegt Barberini nog een laatste geheime platinumbehandeling toe. Deze zorgt voor extra zuiverheid. Het mineraalglas van Barberine wordt als zuiverste van allen maakt.

Well-Seeing

Barberini houdt zich bezig met ‘well-seeing’. Dit houdt in dat de ogen moeten worden beschermd tegen ultraviolet (UV) en infrarood (IR) licht. Bescherming hiertegen is van belang om de goede gezondheid van de ogen te behouden.

Daarom zijn alle glazen van Barberini - zelfs de lichtst gekleurde - UV400. Zo wordt een uiterste bescherming geboden, volgens de UV100% standaard. Om een totale visuele comfort te bieden, hebben alle glazen een multiplayer anti-reflectie en hebben ze water- en olieafstotende behandelingen ondergaan.

Met een Barberini haalt u altijd kwaliteit in huis.  

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »