Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

De meeste mensen weten het nog wel: als er vroeger een koplicht uitviel, dan kon je die eenvoudig vervangen door de lamp te vervangen. (Een reservelamp bij hebben was trouwens een verplichting). Hoe anders het is nu? Alle nieuwe auto’s hebben LED-EN XENON verlichting. Deze Led-lichten geven een fel wit licht af en dat komt omdat ze veel “blauw” licht bevatten. Dat kan goed zijn voor de bestuurder, maar is vaak hinderlijk en  gevaarlijk  voor tegenliggers, die last van verblinding kunnen hebben.

BlueLight-Protection glazen garanderen de hoogste beschermingsnormen tegen blauw licht en beschermen je dus ook tegen het licht van de moderne koplampen van auto’s.

(BlueLight-Protection is een merk van Best Vision).

« Terug naar het overzicht

Blog

De beste visuele oplossing voor uw ogen

04/12/2018 | 14:02

Een multifocaal glas van Camber heeft een variabele kromming, aangepast aan de sterkte en wordt op maat van jouw levensstijl gemaakt. Camber is daarom de beste visuele oplossing voor jouw ogen.

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »