Gaan digitale consumptie en burn-out hand in hand?

23/11/2016 | 16:04

Op dinsdag 22 november verschenen er alarmerende cijfers over burn-out in België:

  • De Morgen:
    Aantal mensen met burn-out verdubbeld in vijf jaar (en dat is nog maar topje van ijsberg) - http://bit.ly/2fqig4r

  • Het Nieuwsblad
    Aantal mensen met burn-out verdubbeld in vijf jaar tijd - http://bit.ly/2fqetEi

  • Radio 1 
    En ook in Jan Hautekiet zijn programma op de radio ging het een heel uur over burn-out.

Als er over burn-out gesproken wordt, gaat het veelal over: ‘teveel werk’, de moeilijke ‘Work – Life ‘ balans, enzovoort. Niemand legt een verband tussen het gebruik van LED als verlichting, de explosief gestegen digitale consumptie en burn-out. De iPad bv is in amper vijf jaar volledig ingeburgerd geraakt.

In Amerika legt met dat verband wel en zijn er al meerdere onderzoeken die aantonen dat een overvloed aan blauw licht (van desktop, ipad, mobiel, led,…) een invloed heeft op de gezondheid en tot diverse klachten kan leiden.

De oplossing die wij aanbieden: Blue Light Protection glazen. Deze glazen blokkeren het schadelijke blauwe licht en we kunnen, na 6 maanden verkoop, resoluut  stellen dat élke gebruiker hier zeer tevreden over is. Bv. iemand na cataract: "Geen zonnebril meer nodig en véél beter beeld op TV"; een tiener (die veel achter een beeldscherm zit): "Nu heb ik geen hoofdpijn meer",...

Wij raden deze glazen aan voor iedereen (ook niet brildragers) die meer dan twee uur per dag in contact komt met een scherm (computer, led, mobiel,…)

« Terug naar het overzicht

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »