Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. Juiste cijfers zijn niet bekend, maar sommige berichten spreken van 20 % (VVV Nederland) tot 30 % (USA).

Een van de eerste tips die je meestal terugvindt, is dan: “Zorg dat je een goede zonnebril in de auto hebt liggen”. Wat er meestal niet bij staat, is dat niet iedere zonnebril even goed beschermt. Als je met een gewone zonnebril kijkt, dan word je nog altijd verblind. Wat je nodig hebt, is een gepolariseerde zonnebril. Enkel deze zorgen voor de hoogste bescherming.

Veel mensen laten zich tijdens het shoppen verleiden door een bekend merk. Maar hoe mooi of indrukwekkend dat logo ook oogt aan de zijkant van een bril, wanneer de glazen niet goed zijn, beschermt deze bril je niet tegen verblinding of schittering op de weg.

Tavat en Barberini zijn zonnebrillen die het probleem van schittering en verblinding verhelpen, de kleuren niet doen vervagen en zo autorijden een stuk veiliger maken. Bovendien bieden ze de allerhoogste bescherming aan je ogen en zijn ze niet voor niets de 1ste keuze van piloten.

 
Hou het veilig op de weg en zorg voor een goede bescherming.

« Terug naar het overzicht

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »