DRIVEWEAR

One sunlens for the way you drive and live™

In de auto wilt u veilig en comfortabel rijden. Met de zonnebrilglazen van Drivewear bent u goed op weg. De glazen zijn zo ontworpen dat u bij elke weersomstandigheid een aangenaam zicht behoudt. Geen verblindende weerkaatsingen, altijd de juiste kleur van glas en steeds een scherp contrast!

Innovatieve fotochromatische brilglazen

De Drivewear brilglazen zijn innovatieve glazen die donkerder worden achter de voorruit van een auto. In welke rijomstandigheden u ook rijdt, het zicht blijft natuurlijk scherp. Doordat de glazen gepolariseerd zijn, hebt u geen last van verblindende schitteringen op uw autoruit of eender welk oppervlak.

Optimale bescherming

Met Drivewear zonnebrilglazen kunt u zorgeloos auto rijden. Wanneer het weer verandert, verandert de kleur van uw brillenglazen. Hevig licht en donkere wolken krijgen zo geen kans om uw zicht te verstoren. Zelfs bij mist doen deze uitstekende glazen hun werk. Een bijkomend voordeel: Drivewear brilglazen bestaan zowel in unifocale als in multifocale glazen.

Best Vision toont u de topmodellen

Wij helpen u graag bij uw keuze uit onze selectie Drivewear zonnebrillen en brillenglazen. Contacteer ons of neem alvast een kijkje op de website van Drivewear

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »