ESSILOR

Seeing the world better

Met Essilor kiest u voor een wereldwijde marktleider in brillenglazen. Zorg voor kwaliteit is hun eerste prioriteit. U weet ook meteen dat elk detail klopt. Essilor verbetert namelijk voortdurend zijn producten. Ze zijn daarom niet alleen een gevestigde waarde, maar ook een trendzetter door hun nieuwste ontwikkelingen.

Varilux trots paradepaardje

Het Varilux brillenglas is het paradepaardje van Essilor. Deze brillenglazen worden door meer dan 500 miljoen mensen wereldwijd gedragen. Maar geen glas is hetzelfde! Essilor houdt rekening met uw unieke eyecode gegevens. U bent dus zeker van op maat gemaakte brillenglazen die aan al uw eisen voldoen.

Innovatieve kunststof brillenglazen

Essilor ontwikkelde innovatieve kunststof brillenglazen die internationaal doorbraken. In dit uitgebreid glasprogramma vindt u stuk voor stuk glazen die licht, vlak, dun en schokbestendig zijn. De bekendste merken? Stylis® en Crizal®. U kunt ze verkrijgen in de meest uiteenlopende sterktes, al dan niet voorzien van een kleur, ontspiegeling of hardingslaag.

Best Vision assisteert u

Wilt u meer weten over de Essilor-brilglazen? Neem een kijkje op hun website of contacteer ons. Wij begeleiden u graag naar de perfecte brilglazen voor u.

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »