FLEYE

Award-winning Danish eyewear design since 2002

FLEYE - Fine Looking Eye - is een Deens bedrijf gespecialiseerd in design ontwikkeling, gesticht in 2002 door Annette Saust Estø, Hanne Rosenvold Anderson en Lars Halstrøm. Allen hadden ze reeds vele jaren ervaring op het domein van design, productie en verkoop van brillen.

Vanaf het eerste moment werd Fleye een groot succes met exclusieve brillen, ontworpen in anti-allergische kwaliteitsmaterialen zoals acetaat en beta-titanium. Fleye is in de loop van tijd overladen met prijzen en awards. Wij zijn helemaal enthousiast over de brillen die ze vandaag maken in carbonfiber, hout en buffelhoorn.

Danish design handmade to perfection

Als eerste bedrijf ter wereld zijn zij er dit jaar in geslaagd om carbon met hout te "blenden", met een prachtige reeks van brillen als resultaat, die wij u graag laten zien.

De ontwikkeling van de FLEYE monturen baseert zich op het voortdurend op zoek gaan naar zuiverheid, lichtheid en scandinavische functionaliteit, gecombineerd met innoverende details en unieke kleuren. 
De brillen zijn licht, modieus, bijzonder mooi gemaakt en fantastisch om te dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »