HOYA

We care about your eyes

Hoya Vision Care combineert de ontwikkeling en productie van brillenglazen met innovatieve ontwerpen. Hun doel: onvolkomenheden van het menselijk oog corrigeren met het grootste comfort. Best Vision krijgt een optimale service en ondersteuning van Hoya Vision Care. Hierdoor kunt u hoogwaardige brillenglazen op maat kiezen.

Trendy brillenglazen

Hoya past op eigen wijze glasontwerpen en nieuwe veredelingstechnieken toe. Met hun ervaring en kennis ontwierpen ze een groot aantal glas- en kunststofglazen. Voor elk type correctie heeft Hoya Vision Care de juiste oplossing klaar. Ze weten perfect in te spelen op elke modieuze trend en uw wensen, ongeacht uw budget.

Nieuwste ontwikkelingen brilglazen

De materialen die Hoya gebruikt zijn esthetisch, comfortabel en ontwikkeld met de nieuwste methodes. Kleuren, coatings en gepolariseerde glazen maken standaard deel uit van hun gamma brilglazen. De afgelopen jaren investeerde Hoya zeer veel in het perfectioneren van multifocale glazen. Met de Hoyalux ID bieden ze de nieuwste generatie aan.

Laat Best Vision u bijstaan

Meer informatie over Hoya-brilglazen vindt u op hun website. Wilt u begeleiding op maat? Wij helpen u graag verder. Contacteer ons.

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »