JF REY

Engraved in the memory

De brilmonturen van JF Rey staan voor pure creativiteit. Ze zijn extravagant en niet voor iedereen weggelegd. Beschikt u over een sterke persoonlijkheid uitgedost met een uitgesproken smaak? Dan hebt u met JF Rey uw perfecte brillenmerk gevonden. U zult zeer origineel voor de dag komen, net waar het merk voor staat.

Onderscheiding in originaliteit

JF Rey brilmonturen zitten boordevol invloeden uit de kunst, architectuur en technologie. Daaraan koppelt ontwerper Jean-François Rey een subliem comfortgevoel. Niet verwonderlijk dus dat de ontwerpen elk jaar in de prijzen vallen, waaronder de Silmo d’Or, de hoogste onderscheiding in de optiekwereld. De superlatieven zijn onnavolgbaar. Tijdloos, modern, technologisch, vooruitstrevend, ...

Laat u onderdompelen in de avant garde van JF Rey

Best Vision toont u met veel plezier bij de pracht en praal van deze brilmonturen. Foto's, filmpjes en persartikelen van deze opmerkelijke en vaak extravagante brillen vindt u hier.

 

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »