MONOQOOL

3D technologie voor de ogen

Monoqool had bij de opstart in 2008 slechts een doelstelling: iets nieuws creëren. Daar zijn ze met verve in geslaagd. De brilmonturen van Monoqool zijn een succeshuwelijk van technologie, design en mode. Dat is ook de optiekwereld niet ontgaan. Monoqool ontving ettelijke design awards en werd ook geselecteerd op de 'The Spectacle Showcase'  als ’s werelds meest innovatieve collectie.

Nieuwe designtechnologie verweven in hedendaagse monturen

Monoqool is de krachtbundeling van Japans vakmanschap en technologie met Deens design en innovatief karakter. Hun collecties Helix en NXT spannen de kroon. Een gepatenteerd spiraalscharnier zorgt dat elke schroef, bout of lasnaad overbodig wordt. De ontwerpers haalden hun inspiratie van hun geometrische vorm in de natuur. Met vijf gram zijn de monturen een lichtgewicht op uw neus.

Film 3D Print Technologie van Monoqool

Award winners verkrijgbaar bij Best Vision

De gelauwerde brilmonturen van Monoqool zitten uiteraard in ons brillenaanbod. Een blik op hun website maakt onmiddelijk duidelijk dat dit een fantastische collectie is.

 

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »