Kinderbrillen

Best Vision heeft een ruime voorraad kinderbrillen. Stuk voor stuk kwaliteitsexemplaren op kindermaat gemaakt. Net als bij de monturen voor volwassenen zijn ook de kindermonturen trendy en prijswinnaars. Wij zorgen ervoor dat het gekozen exemplaar perfect op de snoet van uw kind past.

Carrera
De brillen van dit topmerk zijn even geliefd bij kinderen als bij volwassenen. Trendy modellen zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en motieven. Houdt uw kind van retro? Dan zijn de Carrera kinderbrillen vast een winnaar.

Hello Kitty
Speels en gekleurd. Zo kunt u deze kinderbrillen van Hello Kitty het beste beschrijven. Deze internationale ster is vooral populair bij trendy jonge vrouwen. De subtiele details en een originele vormen zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen.

Karavan Kids
Natuurlijke kleuren komen tot hun recht bij deze Franse kinderbrillen van Karavan. Duurzaamheid en kwaliteit zijn de zekerheden. De brillen zijn gemaakt met gevoel voor harmonie van materialen. Humor en subtiele originaliteit zijn nooit ver weg.

Lookkino
Een gevestigde naam bij de kinderbrillen. Het Italiaanse merk maakt van de haast onverwoestbare modellen een kleurrijk schouwspel. Kinderen tot tien jaar zijn echte fans van de stijl van Lookkino.

 

Blog

De beste visuele oplossing voor uw ogen

04/12/2018 | 14:02

Een multifocaal glas van Camber heeft een variabele kromming, aangepast aan de sterkte en wordt op maat van jouw levensstijl gemaakt. Camber is daarom de beste visuele oplossing voor jouw ogen.

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »