Contactlenzen

Naast een uitgebreid aanbod brilglazen en -monturen van topkwaliteit biedt Best Vision ook contactlenzen aan. Daglenzen en maandlenzen worden momenteel het meest aangepast.

Dailies
Daglenzen zijn uiterst comfortabel. Deze lenzen voelt u niet wanneer u ze draagt. Ze zijn ideaal om af te wisselen met een bril. Bijvoorbeeld waneer u gaat sporten of u eens natuurlijke look verkiest. Dailies daglenzen zijn makkelijk in te zetten en uit te nemen.

Air Optix
De maandlenzen van Air Optix bieden heel wat voordelen. Ze zijn gezond voor uw ogen omdat ze zeer zuurstofdoorlaatbaar zijn. U ervaart ook meer comfort en mindere uitdroging door het lage watergehalte van de lenzen. Air Optix lenzen zijn bovendien makkelijk in te zetten en uit te nemen.

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht, uitgebreide informatie over wat zoal de mogelijkheden van contactlenzen zijn vindt u alvast op de website van Ciba Vision.

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »