Team

Marco Schoonbrood zit al meer dan 35 jaar in het vak. Hij volgt de evolutie van de markt op de voet en ontwikkelde zo zijn kennis over kwaliteitsbrillen en glazen. En Marco blijft meegroeien. Elk jaar bezoekt hij tal van beurzen om rechtstreeks contact te leggen met designers. Zo weet hij wie achter elk product zit. Persoonlijk contact met leveranciers en klanten is belangrijk bij Best Vision. Ook volgde hij, als eerste buitenlander, in München de nieuwe opleiding aan de Rodenstock Academie tot Brillenstijlladviseur op basis van gelaatskenmerken, en in Salzburg een vervolmakingscursus over dit zelfde thema aangevuld met kleuranalyse bij Elisabeth Motsch.

 

Filiz Can, gediplomeerd kleur-, stijl- en imagoconsulente, fleurt Best Vision mee op met haar kennis van kleuren en feeling voor stijl en mode. Zij geeft klanten met haar getraind oog de juiste looks.

Blog

De beste visuele oplossing voor uw ogen

04/12/2018 | 14:02

Een multifocaal glas van Camber heeft een variabele kromming, aangepast aan de sterkte en wordt op maat van jouw levensstijl gemaakt. Camber is daarom de beste visuele oplossing voor jouw ogen.

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »