RODENSTOCK

See better, look perfect

Rodenstock brilglazen zijn het resultaat van innovatieve technieken voor uitzonderlijke kwaliteit. De Duitse brilglazenfabrikant stelt zich elke dag de vraag: Hoe kunnen we brilglazen nog fijner, lichter, simpeler en comfortabeler maken. Op die manier blijven ze productoplossingen met de hoogste precisie ontwikkelen. Rodenstock biedt op zo maat gemaakte brilglazen aan die u een natuurlijk zicht laten ervaren.

Niets is onmogelijk bij Rodenstock

Hoe ongewoon uw optische noden ook zijn, Rodenstock heeft een oplossing binnen handbereik. Brilglazen voor extreme bijziendheid of verziendheid, cataract en andere oogproblemen zijn uitdagingen die Rodenstock graag aangaat. Dat doen ze tenslotte al decennia lang. En elk glas is uniek omdat ze het design op maat maken. Daar komt zelfs fijn handwerk aan te pas.

Progressieve brilglazen

Het gamma aan Rodenstock-brilglazen is bijzonder uitgebreid. Of u nu bijziend of verziend bent, liever een kunststofglas hebt in een donkere tint, het is allemaal mogelijk. Voor de sportievelingen bestaat er ook een ruim aanbod aan kwalitatieve sportbrilglazen. Rodenstock heeft met hun gamma progressieve brillenglazen ook speciale aandacht voor 40+'ers.

Kies de juiste brilglazen bij Best Vision

Voor een volledig overzicht van de Rodenstock-brilglazen kunt u een kijkje nemen op hun website. Best Vision laat u ook graag persoonlijk kennis maken met hun producten. Contacteer ons.

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »