SERENGETI

De beste zonnebrillen ter wereld

Zonnebrillen van Serengeti zijn niet zomaar zonnebrillen. Het zijn staaltjes van technologie. De glazen zijn namelijk fotochromatisch. Dat wil zeggen dat de lichtgevoelige glazen zich constant aanpassen aan de lichtintensiteit. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder uw zonnebrilglazen worden. En Serengeti gaat nog een stap verder. Met de stijlvolle, elegante en tijdloze monturen hebben ze de ideale bril voor u als veeleisende zonnebrildrager.

Superieur contrast- en kleurversterking

De Serengeti zonnebrillen hebben een blauw licht filter. Hierdoor ziet u kleuren scherper en beelden helderder dan ooit tevoren. De glazen reduceren het verblindende blauwe licht waar uw ogen anders zo moe van worden. En dat terwijl de natuurlijke kleurbalans hetzelfde blijft. Zelfs reflecterend licht krijgt geen kans om u te verblinden. Met de polariserende zonneglazen van Serengeti kunt u zich dus veilig op de weg begeven. 

Maak uw keuze uit de meest innovatieve Serengeti’s bij Best Vision

Uw veiligheid in de auto is belangrijk voor ons. Daarom bieden we u de beste Serengeti zonnebrillen aan. Contacteer ons of neem alvast een kijkje op hun website.

 

Blog

Beschermen BlueLight-Protection glazen ook tegen het licht van koplampen?

24/11/2017 | 23:11

Bij slecht weer en/of donkere dagen, rijden automobilisten met de lichten aan. Dat is logisch: zo zien ze beter én worden ze beter gezien. Maar: meer en meer mensen hebben last van de lichten van tegemoetkomend verkeer. Hoe komt dat?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »