ZEISS

The ultimate vision competence

Carl Zeiss Vision doet al meer dan 160 jaar onderzoek naar de interactie tussen het glas en het oog. Daardoor zijn ze pionier in bijna alle aspecten van optiek, zoals microscopie, ruimtevaart en camera's. ZEISS doet beroep op de kennis van opticiens om te blijven innoveren. Zo kunnen ze de beste brillenglazen aanbieden.

Het ultieme brilglas van ZEISS

De brillenglazen van ZEISS herkent u door hun hoge kwaliteit. Elk brilglas kreeg daarom het kwaliteitskeurmerk 'z-signé'. In het productengamma vindt u zowel beeldschermglazen, zonneglazen als multifocale glazen. Met de GT2 3D bracht ZEISS een nieuw multifocaal brillenglas op de markt. Dit glas geeft u een natuurlijk 3D-zicht met een nieuwe dimensie van ruimtelijke beleving.

i.Scription® - de nieuwste ontwikkeling van ZEISS

i.Scription® brillenglazen zijn unieke op maat gemaakte glazen met een uitstekende beeldcorrectie. Hiermee ziet u veel comfortabeler, doordat ZEISS de kleinste foutjes in alle lichtomstandigheden wegwerkte. Kleuren worden intenser en levendiger, en u ervaart een beter contrast. U wint niet alleen aan comfort, maar hebt ook een beter resultaat.

Best Vision helpt u verder

Laat u assisteren door Best Vision bij uw keuze van brillenglazen. Contacteer ons gerust. Meer weten over de ZEISS-brilglazen? Bekijk het productoverzicht op hun website.

 

Blog

Laat je niet verblinden door een laagstaande zon!

12/05/2017 | 14:02

Verblinding door een laagstaande zon is een bekend fenomeen, maar toch is het ieder jaar opnieuw de oorzaak van vele ongelukken. En weet je dat de meeste zonnebrillen niet goed genoeg beschermen?

Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »