Wie verkoopt varilux multifocale lenzen?

Wat fysieke retailers betreft die Varilux-lenzen aanbieden, is Pearle Vision een goede optie met verschillende locaties. Er zijn ook veel lokale oogzorgpraktijken die Varilux-lenzen installeren in elk montuur dat u uit hun inventaris selecteert.

Wie verkoopt varilux multifocale lenzen?

Wat fysieke retailers betreft die Varilux-lenzen aanbieden, is Pearle Vision een goede optie met verschillende locaties. Er zijn ook veel lokale oogzorgpraktijken die Varilux-lenzen installeren in elk montuur dat u uit hun inventaris selecteert. Varilux is een merk van progressieve brillenglazen die worden gebruikt om zichtproblemen in verband met presbyopie te corrigeren. De typen Varilux Comfort multifocale lenzen doen dit allemaal zonder extra apparatuur of metingen door de opticien.

De Varilux X-serie lenzen zijn ontworpen rekening houdend met een kijkafstand van voorbij de normale 3 meter en het nabije zicht van ongeveer 40 cm, evenals gemiddeld zicht. De Varilux X-serie lenzen worden aanbevolen voor mensen die werken in omgevingen waar visuele nauwkeurigheid uiterst belangrijk is. Of je nu nieuw bent bij progressieven of op zoek bent naar een einde aan de strijd van bifocale lenzen en generieke lenzen zonder lijn, uw dichtstbijzijnde Essilor Expert kan u helpen bij het kiezen van het juiste paar Varilux-lenzen voor uw gezichtsbehoeften, Vind hier een provider en sta op Varilux bij uw volgende oogonderzoek. De Varilux-lenzen X-serie zijn ontworpen door de dragers van vandaag te observeren en hun visuele behoeften te identificeren.

En met meer dan 300 miljoen verkochte lenzen wereldwijd, is Varilux het vooruitstrevende lensmerk dat oogzorgprofessionals het meest vertrouwen en aanbevelen. Varilux progressieve lenzen zijn moeilijk online te vinden, omdat oogartsen en optische winkels Essilor, de maker van Varilux, onder druk hebben gezet om hun hoge prijzen te ondersteunen en verkoop online op internet te voorkomen. Dus naast het feit dat ze levendige details kunnen zien en vloeiende overgangen op vrijwel elke afstand kunnen ervaren, breiden de Varilux X-lenzen de visuele ervaring ook uit tot ongeveer armlengte, zodat dragers hun hoofd niet hoeven te kantelen om de zogenaamde sweet spot te vinden. Met Varilux multifocale lenzen kunt u autorijden, een boek lezen en op uw computer werken, allemaal met één bril.

Varilux-lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen ouder dan 40 jaar die last hebben van presbyopie - een aandoening waarbij het zicht in de buurt (nodig bij het lezen, naaien of werken op de computer) steeds vager wordt met de leeftijd. Het kiezen van de beste multifocale lenzen voor uw behoeften uit de Varilux-familie is deels een functie van wat u zich kunt veroorloven te besteden, en deels bepaald door uw behoeften. Varilux staat bekend als het hoogste kwaliteit en bekendste merk multifocale glazen ter wereld.