Zijn varilux-lenzen hetzelfde als multifocale lenzen?

Varilux is een merk van progressieve brillenglazen die worden gebruikt om zichtproblemen in verband met presbyopie te corrigeren. Het gezichtsvermogen verandert naarmate je ouder wordt, maar het mag niet in de weg staan hoe je leeft, werkt en speelt.

Zijn varilux-lenzen hetzelfde als multifocale lenzen?

Varilux is een merk van progressieve brillenglazen die worden gebruikt om zichtproblemen in verband met presbyopie te corrigeren. Het gezichtsvermogen verandert naarmate je ouder wordt, maar het mag niet in de weg staan hoe je leeft, werkt en speelt. In tegenstelling tot bifocale of gewone multifocale lenzen, helpen alleen Varilux multifocale lenzen u om een zo natuurlijk mogelijk zicht te bereiken. Evenzo is de Varilux Comfort DRx EssilorLuxottica's betaalbare progressieve lensoptie aan de achterkant.

Dit is een instapproduct dat patiënten gemakkelijke en comfortabele overgangen biedt tussen dichtbij, ver en tussenin. Nu ik de leeftijd van 65 jaar zou zijn gepasseerd, hebben mijn ogen geen sterkere leeszones nodig in mijn Varilux-lenzen bij elke nieuwe bril die ik koop. De Varilux Xclusive-aanpassing wordt gemaakt door de metingen te overwegen vanaf een apart apparaat dat uw bijna-zichtgedragsprofiel verzamelt. Deze lenzen maken deel uit van een lijn of producten die, in tegenstelling tot bifocale lenzen, de lijn elimineren die abrupte veranderingen van dichtbij naar ver zicht veroorzaakt.

U kunt met deze lenzen kiezen of u een lensontwerp wilt dat zich meer richt op afstandszicht, een uitgebalanceerd ontwerp heeft, of meer is gebouwd voor activiteiten op korte afstand. De Varilux Xclusive heeft alle voordelen van het X-ontwerp, maar is iets meer aangepast aan uw leesgedrag op korte afstand. Naarmate dit proces vordert, worden de gezichtsvelden kleiner met elke Varilux-lens die u koopt, waardoor u een krachtigere leeszone krijgt in vergelijking met uw oude bril. Oudere lensontwerpen zoals de eerder genoemde lensontwerpen zijn geoptimaliseerd voor het lezen van een DIN A 4-vel papier.

Over het algemeen zal de visuele kwaliteit beter zijn, afhankelijk van de aanpassing en aanpassing van de lenzen aan de gebruiker. Sinds 1959, met de uitvinding van's werelds eerste progressieven, heeft Varilux de lenswetenschap geïnnoveerd om vooruitgang te boeken en nieuwe prestatienormen te stellen voor zicht- en zichtzorg voor presbyopische patiënten. Varilux X-serie lenzen zijn het resultaat van het onderdompelen van patiënten in onderzoek, testen en metingen van begin tot eind. Als mijn pupilaarafstand groter is dan normaal of kleiner en ik heb problemen met het zwemeffect, dan is het zeker logisch om de lenskwaliteit op te voeren naar de Varilux E Design en de 360-functie erbij te bestellen.

Een verwijde pupil kan een verhoogde verstrooiing van het licht en aberraties veroorzaken wanneer het licht via de lens het oog binnenkomt. En als u een Varilux Comfort Design krijgt, is het gemaakt van een blanco die compatibel is met dit ontwerp (dat is het onbewerkte product voordat het volgens uw voorschriften wordt gesneden).